vicc,poén, versek,sms-ek

Keress verset,nevess nagyot!!

 

 

 

 

nyulnék utánad,közelebb van a hold.mindennap várnálak,de te nemakarod. ami nekem öröm,ráfogtad hibáztál.mégis köszönöm,hogy néha megszántál. bolond vagyok,futok egy álomkép után,mely elõttem ragyog,, minden éjszakán. meddig bántasz még?kérdem én nap mint nap.nemis olyan rég más voltál,ne tagadd.

 

 

elmult egy hónap,a szivem zakatol,merre jársz,hol vagy?kérdezem magamtól.mint pusztán adélibáb,ugy illan el képed,lelkem remegve éli át,halványul emléked.de vágyam irántad töretlen maradt,alig várom drága ,hogy ujra lássalak.

 

ellökted magadtól simogató kezem,kegyetlen szavadtól,összetört a szivem.szerelmes szavaim rólad leperegnek,hiába keresem, kulcsát a szivednek.

 

rólad szól mindig egyetlen gondolat,rólad irom a szivemben az álmokat.figyelj mst kicsitrám,kedvesem. a magány messze földre utazott,mert te itt vagy most velem.álomutazás együtt,oly meseszép,ki tudja,meddig tarthat még? caak mi ketten te meg én,álomutazás a vágyak szigetén.ugye utazunk együtt még álmainkban,és csókoljuk egymást vágyainkban,egyetlen szó,kimondani nehéz,mondd,hogy nemálom ez az egész

 

ha elveszitesz valakit,nagyon bánt atudat,szivedben a fájdalom,tör magának utat. sok mindent mondanál,de már nemteheted,aki fontos volt számodea,mára már nincs veled.

 

elhagyta a fát, gyönyörü lombja,engem is elhagyott szivem boldogsága.most, hogy köztünk minden véget ért,ha ugy akarod elbucsuzom én.kitépek a szivembõl minden régi álmot,kivánok neked, örök boldogságot.

 

kár volna még messe menni,kár volna még mmást szeretni.egyedül csak téged várlak,két karomba téged zárlak.szeres te is nagyon engem,ugy ahogy én szeretlek.a szerelem tüze lobog,a szivem meg érted dobog.

 

nem vagy már a régi,aki mindig nevet,aki minden egyes percben olyan forrón szeretett.aki odabujt hozzám,ha szomoru voltam és tétlen,s kinek szava megnyuktatott a csillagos éjben.hol van az a fiu aki igért álmot és teljes életet?mostanra csak kifogások,és keresi az érveket.azt,hogy mikor hibázokujra és hányszor,pedig végkép elegem van a folytonos vitákból.talán tényleg igaz,és bennem van a hiba,,s valóban nem vagyok más csak egy buta liba.

 

égnek a csillagok,ragyog a ahold, érzem te nem alszol még.egy ölelõ kar, egy édes csók,ez legyen mit érzel mielőtt elalszol.

 

Hosszú és magányos álmatlan éjszakán,
A csillagok sírva ragyognak le rám.
Elvesztettem a boldogság minden reményét,
Életem egyetlen, csodaszép szerelmét.

 

 Megnéztem a szótárban a vonzó, helyes, az édes és a szexi szavak értelmezését, és nem csodálkoztam rajta, hogy a Te neved volt odaírva:-)

 

Kicsiny szívem érted dobban, úgy zakatol majd felrobban! Ez a szív csak érted remeg, mert azt mondja, hogy nagyon szeret!!!

 

Te vagy az életem, s a mindenem,
Ha nem vagy velem, nincsen semmim sem.
Szeress örökké, hisz csak erre vágyom,
Veled minden szép ezen a világon.

 

Örökké szeretlek kedvesem,
Annyit kérek, csókolj hevesen.
Vágyom irántad, s kellesz nekem,
Te vagy életemben az egyetlen értelem.

 

Miért szeretlek úgy mint senki mást?
Miért nem hiszed el a legszebb vallomást?
Ha lángra keltettek miért nem vagy enyém?
Ha másnak születtél miért születtem én??

 

Veled van értelme s szónak,
Veled lehet szép a holnap.
Veled születnek az álmok,
Veled magamra találok.
Ne hadj el,bármerre lépek,
Ölelj magadhoz és szeress kérlek!
Minden éjjel rólad álmodom,
Minden percben utánnad vágyom!!

 

Ölelő karodban, szebb nekem az élet,
Hogy ha Te velem vagy boldogabban élek.
Vágyom ölelésed, vágyom hogy velem légy.
Mert akkor a világ igazán nagyon szép..

 

Ne keress!!

Valamikor régen, az életem voltál,
Hazug szavaiddal, mindent elrontottál.
Ne járkálj utánam, nincs már mit keresni,
Másé lett szívem, próbálj meg feledni!!

 

Te vagy szívem dobbanása,
Szavam minden sóhajtása.
Te vagy minden gondolatom,
S életemet neked adom.
Kérlek szeress érte nagyon.

 

Jön az első nagy csalódás,
Jön sok kicsiny szenvedés.
S egyre többször veszed észre az igazi szív oly kevés.
Sok könny árán, évek múltán rájössz arra hirtelen,
Hogy nincs szebb, se boldogabb mint az els
õ szerelem

 

Elképzelni nem tudod mit tettél velem,
Felfogni nem lehet, mit jelentesz nekem,
Ha bánt, ha jó, azt megosztod velem,
Köszönöm, köszönöm, hogy vagy nekem!!

 

van egy szó mit ugy hivnak remény,ha vigyázol rá,a szivedben él.ha szivedbe zárod ki fontos neked,talán egyszer a tiéd lehet.

 

 

keresek egy szempárt,ami csak engem figyel,két kart,ami forrón ölel,egy ajkat,mi csókolja a szám,egy férfit,ki szenvedéjjel gondol rám.

 

 

ha én írhatnám a sorsod könyvét,szíved s lelked vágyát,életed örömét,olyan széppé írnám,mint egy tündérálom, s benne a legboldogabb te lennél a világon.

 

  álmodj szerelemrõl,igaz boldogságról,annak keblén ébredj kit csókolni vágyol.legyen az utad mindig rózsás,szíved ne érje szenvedés,se pedig bántódás!

 

adni szeretnék neked,szépet és jót,álmaidból varázsolni igazat és valót. adni szeretnék múltat,jelent,jövõt,de boldogságot mindenek előtt.

 

szívem sóhaja talán csak álom,de ezt az álmot mégis kivánom. Az emberek játékát unja már a szívem,aki szeretni vágyik és nem játszani,olyan kell nékem!

 

lennék holdfény,szíved égboltján. éjjelente besütnék,szobád ablakán. vigyáznám álmod,s hoznék rá szerelmes álmot..

 

az igazi szerelmet értékelni nehéz,főleg ha ezért,mindenki lenéz. a szívnek parancsolni nem lehet,meghal a szív,hiszen mást nem tehet.

 

mások azt látják, mindig vidám vagyok,mindenki irigyel,azt hiszik boldog vagyok. pedig nem így van, ez csupán a látszat. nem is sejtik,hogy valami legbelül nekem is fájhat.

 

Nem jó csillag lenne belőlem,egész éjjel nem hunynám le a szemem. éjfél tájban,körül járnám az eget,folyton csak csodálnám a szemed.

 

ha egyedül érzed magad,és a magány magával ragad,nézd a holdat,milyen szépen ragyog,és gondolj arra,hogy én mindig veled vagyok.

 

ha fekete falat fon köréd az éj,ott leszek veled,hogy egyedül ne félj,őrzöm álmod,és védem a szíved,jó éjt kedves hunyd le most  szemed.

 

azért hogy messze vagyok tőled, álmodni is jó felõled. álmodok mert nem tudlak feledni,nem tudom mért is tudlak szeretni.

 

megláttalak,úgy éreztem forog velem a világ,zavaromban azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány. megigéztél babonáztál,beléd estem teljesen,minden álmom csak te voltál,s álmodoztam csendesen. volt egy érzés a szívemben melyhez nincsen fogható,olyan nagyon akartalak,szóval el sem mondható. naiv voltam azt reméltem,én leszek az egyetlen,kéz a kézben együtt járunk s velem leszel,csak velem.

 

kicsi csillag lehull az égbõl,álmokat hoz,szép mesékről. Álmodj szépeket vár rád egy varázsvilág, melyben kicsi szívem gondol reád!

 

a szíved nem felejti őrült vágyait,boldog lenni nem tudsz,ha nem látod álmaid.ne feledd soha,a szerelem boldogság,találkozni vele,ahhoz kell bátorság.

 

pici szemed hunyd le kérlek,nagy nagy puszit küldök néked,álomországban várlak téged,ha hiányzott a puszikám,válaszolj nékem.

mikor magányos vagyok mert nem vagy itt velem,akkor érzem,mit jelentesz nekem.nem vágyom másra,csak hogy átöleljelek,s füledbe sugjam,te vagy az életem.

 

sötét van már minden csendes,itt az este jó éjt kedves. feküdj le,hunyd be a szemed,az utolsó gondolatod,ma én legyek neked.

 

 

sose lehet enyém gyönyörű lényed,de ha belehalok is szeretlek téged.fáj a valóság,és könnyezik a szemem,csak arra vágyom,hogy fogd a két kezem

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 137
Heti: 484
Havi: 3 783
Össz.: 1 312 220

Látogatottság növelés
Oldal: Szerelmes versek 6
vicc,poén, versek,sms-ek - © 2008 - 2019 - tallereva.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szülinapi sms - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »