vicc,poén, versek,sms-ek

Keress verset,nevess nagyot!!

 

életem egén a boldogság fénye ragyog,örülök neki ha veled vagyok.

te vagy számomra az utat mutató ösvény,nem érdekel engem semmiféle törvény.boldogságot hozol, és a szívemet viszed,több vagy számomra,mint te azt hiszed.te vagy a fény, a zene te vagy az élet,nélküled még az élettől is félek.a boldogság néha lassan ölő méreg,de amit tőled kapok,attól sohasem félek.

 

nem tudom azt szóval elmondani neked,amit szívemben oly régóta érzek.nem tudom elmondani,mert nem lehet,s ha lehetne is,félek úgysem értenéd meg. pedig ha tudnád,ha éreznéd azt amit én,nem lenne hiábavaló,az akis remény.hogy egyszer majd boldog lehetek veled,s végre elfelejthetem azt a szót,nélküled.

 

egy édes érintés,amit nem tudsz feledni,egy szív,amivel csak őt tudod szeretni,egy pillantás,mely örökre megmarad.egy forró csók,ami égeti az ajkad.egy álom,ami minden éjjel róla szól,egy lázas test,ami minden percben csak érte forregy élet,amit vele élhetsz,s ha veled van sohasem félhetsz.

 

 a távolság csak kérkedő ellenfeled,ha igazán szeretsz legyőzheted a fegyver a képzelet,idézd fel őt s itt van veled.a szívedben,a lelkedben ott a szerelmesed.

 

 

könnyes szemmel lefekszem ugyan ugy mint tegnap.Napok óta álmodom,mindig csak rólad párnámra borulva tovább sírdogálok,kicsim a csókodra már régóta vágyok

 

 

KÖDBŐL JÖTTEM HOGY AZ ÁLMOD LEGYEK,DE HA NEM KELLEK A KÖDBE VESZEK.KIÉGETT SZIVVEL MEGYEK MAJD TOVÁBB,TALÁN VALAHOL RÁM IS VÁRNAK CSODÁK..

 

álomtündért megkértem,manócskával beszéljen.manócska majd vigyáz rád,nyugodt lesz az éjszakád.

 

szia.

Beteg vagyok.

Tünetek:kevés szívdobogás, hõemelkedés.Diagnózis:hiányzol.Javasolt gyógymód:sok-sok puszi,ölelés.Meg akarok gyógyulni,kérlek siess!!!

 

Mikor szívünk először összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant. Mikor az első csókod az ajkamra égettmár akkor úgy éreztem MEGHALOK ÉRTED!

 

Reggel nem tudok enni mert rád gondolok...délben nem tudok enni mert rád gondolok....este nem tudok aludni mert éhes vagyok....

 

ha leszáll majd az éj,az égen csillag ragyog,tudd hogy képzeletben mindig veled vagyok.a kínzó magányt elűzöm,simogatom arcod,s hű angyalként õrzöm az álmod.

 

az égen ragyognak a csillagok,én az ágyam felé ballagok.behunyom a szemem,és boldog vagyok,azt álmodom hogy veled vagyok.

 

Keserû szerelemtől szabadulnom kéne,Arcodat szívemből kitörölni végre.Lehettél volna,az én mennyországom,Helyette most a poklok útját járom.Feledni mosolyod és kedves hangodat,Hiába próbálom lelkemben megmarad.Beégett szívembe és agyamba képed,Enyém lesz örökre fájdalmas emléked.

 

Elmúlt egy hónap,a szívem zakatol,Merre jársz,hol vagy?kérdezem magamtól.Mint pusztán a délibáb,úgy illan el képed,Lelkem remegve éli át,halványul emléked.De vágyam irántad töretlen maradt,Alig várom drága ,hogy újra lássalak.

 

Ellökted magadtól simogató kezem,Kegyetlen szavadtól,összetört a szívem.Szerelmes szavaim rólad leperegnek,Hiába keresem, kulcsát a szívednek

 

 

Ha elveszítesz valakit,nagyon bánt a tudat,Szívedben a fájdalom,tör magának utat.Sok mindent mondanál,de már nem teheted,Aki fontos volt számodra,mára már nincs veled.

 

Elhagyta a fát, gyönyörű lombja,Engem is elhagyott szívem boldogsága.Most hogy köztünk minden véget ért,Ha úgy akarod elbúcsúzom én.Kitépek a szívemből minden régi álmot,Kívánok neked, örök boldogságot.

 

 Kár volna még messze menni,Kár volna még mást szeretni.Egyedül csak téged várlak,Két karomba téged zárlak.Szeres te is nagyon engem,Úgy ahogy én szeretlek.A szerelem tüze lobog,A szívem meg érted dobog.

 

égnek a csillagok,ragyog a hold,érzem te sem alszol még.egy ölelő kar, egy édes csók,ez legyen mit érzel mielőtt elalszol.Bús éjszakán ha a hold süt le az égből,Egy könnycsepp gördül valaki szemébőlMindig rád gondol,soha el nem feled,gondolatban mindíg ott van veled

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 137
Heti: 460
Havi: 3 759
Össz.: 1 312 196

Látogatottság növelés
Oldal: Szerelmes versek 7
vicc,poén, versek,sms-ek - © 2008 - 2019 - tallereva.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szülinapi sms - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »